Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Doktor dentalne medicine (m/ž)

Postani Doktor dentalne medicine u Dental Centru Ostojić

 

Želiš li raditi u novootvorenom i modernom dentalnom centru u Hrvatskoj?
Želiš li biti dio uspješnog i ambicioznog tima koji svaki dan vraća osmijeh na lice stotinama pacijenata? Onda smo mi pravi odabir za tebe!
Želimo pojačati naš tim stručnjaka a upravo si možda ti savršena osoba za to. Dođi nas upoznati!
Poželjno je iskustvo od 5 godina te želja za radom.

Nudimo ti odličnu atmosferu na poslu, ulaganje u dodatne edukacije, sofisticirano i ugodno opremljeno radno mjesto, drage kolege i odlična financijska primanja!
Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

 

Naš dentalni centar
Novootvoreni dentalni centar, na adresi Resnički put 48 u Zagrebu, novi je koncept dentalne medicine: spoj moderne arhitekure sa izrazitom funkcionalnošću koja spaja stomatološki ordinacijski dio sa relax odjelom za postoperativni odmor.

Profesionalni tim stručnjaka
Možemo se pohvaliti da smo u proteklih dvadeset godina uspjeli okupiti vrhunski tim stomatologa koji pokrivaju sve domene stomatologije kako bi omogućili našim pacijentima besprijekornu uslugu. Naši su stomatolozi vodeći stručnjaci dentalne medicine te zajedno kao tim uspješno rješavaju i najteže slučajeve.
Fališ nam upravo i ti kako bi tim doveli do savršenstva.

Moderna oprema
Dental Centar Ostojić tehnološki je opremljen suvremenom stomatološkom opremom najboljih svjetskih proizvođača. Na taj način vrhunski tim stomatologa prati suvremena oprema što rezultira uslugom na najvišoj razini. Planmeca, Waterlase, Biolase, Piezon Master Flow samo su neki od brendova koje krase naše ordinacije.

Javi nam se! Čekamo te 😉

Pošaljite svoju zamolbu i životopis na info@dcostojic.hr